Proeverijen

Zin in een middag of avondje heerlijk proeven? Wij bieden tal van proeverijen al dan niet gecombineerd met kaas, tapas, etc. of in een specifiek thema (zoals bijvoorbeeld wijnen uit 1 streek, van 1 druifsoort of alleen bubbels), welke wij op maat voor u samenstellen. Wij geven proeverijen voor groepen vanaf 10 personen.

Houdt u niet van wijn, maar wilt u wel meedoen met de proeverij? Ook dit is geen probleem: wij bieden de mogelijkheid om de wijn te vervangen door bier en/of alcoholvrije dranken. Dit dient minimaal een week voorafgaand aan de proeverij door gegeven te worden. De prijzen hiervoor zijn gelijk aan de prijzen van de geboekte wijnproeverij.


Wijn met een stekker
Samen met onze buren van Pracht, hebben we een bijzondere proeverij samengesteld waarbij we heerlijke wijnen en bijpassende hapjes gaan proeven, maar ook demonstraties in streaming en smarthome verzorgen. Een unieke combinatie waarbij beleving centraal staat.
Duur:                                2,5 uur
Kosten:                             €35,- p.p. (inclusief een waardebon van €35,- te besteden bij Pracht aan streaming of smarthome producten)
Reserveren


Ondergronds Genieten (optie 1)
We gaan Ondergronds Genieten in de wijnkelder van Tapavino. Naast het proeven van heerlijke wijnen en bijpassende hapjes, is er een ludiek spelelement aan deze proeverij toegevoegd. 1 ding staat vast: het wordt een leuke, lekkere en zelfs leerzame proeverij!
Duur:                                2,5 a 3 uur
Kosten:                             € 29,95 p.p.
Reserveren

Ondergronds Genieten (optie 2)
We gaan Ondergronds Genieten in de wijnkelder van Tapavino. We gaan genieten van heerlijke wijnen en bijpassende hapjes. We vertellen uitgebreid het verhaal achter deze wijnen en de hapjes. Altijd al willen weten hoe bubbels in de wijn komen, wat tannines nou eigenlijk zijn of waarom klinken met glazen echt ‘not done’ is? Dan is dit de wijnproeverij voor jou!
Duur:                                2,5 a 3 uur
Kosten:                             € 29,95 p.p.
Reserveren


Kaas, sherry en Port-proeverij
Tijdens deze proeverij gaan we genieten van de fantastische combinatie kaas en port.
Duur:                                  2 uur
Kosten:                               € 22,50 p.p.
Reserveren


Olie en azijnproeverij
Laat u verrassen door de veelzijdigheid van olie en azijn. Twee fascinerende producten met een bijzonder verhaal.
Duur:                                  2 uur
Kosten:                               € 19,95 p.p.
Reserveren


Ik ga op reis en neem mee…
Vanuit elke reisbestemming neem je nieuwe verhalen mee. Veel van onze reizen leiden ons naar de verschillende producenten met wie wij samenwerken. Elk bedrijf heeft zijn eigen drijfveer, unieke product én verhaal. Tijdens deze proeverijen laten we je kennis maken met de geuren en smaken van de wereld en vertellen we je onze reisverhalen.
De proeverij is in vier verschillende thema’s te reserveren:
– Zuid-Afrika
– Europa
– Chili en Argentinië
– Wereldreis (combinatie van bovengenoemde landen)
Alle proeverijen zijn inclusief 5 te proeven wijnen en bijpassende hapjes (de verhalen kunnen gekoppeld zijn aan zowel de wijn als aan de hapjes).
Duur:                                  2 a 2,5 uur
Kosten:                               € 27,50 p.p.
Reserveren