Wijncursus

Wijn is een onuitputtelijk gespreksonderwerp. Er verandert nog dagelijks van alles in wijnland en dat houdt het zo boeiend. Je bent daarom ook nooit uitgeleerd als het over wijn gaat.

Basis-wijncursus
Deze cursus is bedoeld voor liefhebbers die graag meer van wijn willen weten en hun proeftechnische vaardigheden willen ontwikkelen. In 5 avonden van ca. 2,5 uur (van 19.30 uur t/m 22.00 uur) wordt er ingegaan op diverse aspecten van de wijn. Elke cursusavond zal bestaan uit een theoretisch en een proeftechnisch deel.

Voor zowel de cursusleider als de cursisten is een actieve rol weggelegd. De cursus is interactief en biedt ruimte voor vragen en discussie. Iedere cursist ontvangt bij aanvang van de cursus een werkmap. Deze map bevat een samenvatting van de behandelde lesstof, evenals diverse (proef)opdrachten.

De kosten voor de cursus bedragen € 235,-. Dit bedrag is inclusief de werkmap, de te proeven wijnen (ongeveer 6 wijnen per keer), een set proefglazen en overig lesmateriaal.

Natuurlijk is het ook mogelijk, indien u een eigen cursusgroep samenstelt (minimaal 6 deelnemers), op een met u samen te bepalen moment de cursus plaats te laten vinden.

De eerst volgende basis wijncursus zal plaatsvinden op de volgende datums:
Woensdag 28 februari, 7, 14, 21 en 28 maart 2018
Reserveren

Wijncursus voor gevorderden
Deze cursus is bedoeld voor de iets meer ervaren wijnkenners. In 5 avonden van ca. 2,5 uur (van 19.30 uur t/m 22.00 uur) duiken we  dieper in de wijnwereld dan bij de basiscursus. Elke cursusavond zal bestaan uit een theoretisch en een proeftechnisch deel, waarbij de nadruk ligt op het proeven.

De kosten voor de cursus bedragen € 275,-. Dit bedrag is inclusief de werkmap, de te proeven wijnen en overig lesmateriaal.

Natuurlijk is het ook mogelijk, indien u een eigen cursusgroep samenstelt (minimaal 6 deelnemers), op een met u samen te bepalen moment de cursus plaats te laten vinden.

Deze eerst volgende wijncursus zal plaatsvinden op de volgende datums:
datums nader te bepalen
Reserveren

Cursus op maat
De cursus op maat is precies wat de naam doet vermoeden: een geheel op uw wensen samengesteld programma. Samen met u kijken we wat uw behoefte is op verschillende vlakken. Denk bijvoorbeeld aan specifieke landen of streken, te bereiken kennisniveau,

Voor deze cursus dient u zelf een cursistengroep samen te stellen van ten minste 8 personen. Aan de hand van uw wensen, wordt de prijs bepaald. Deze cursus kan ook gegeven worden op locatie en met bedrijfsmatige insteek
Reserveren